my birthday - new york cheese cake

 so semalam genapla umur aku 22 tahun..thanks kepada husband,family dan rakan-rakan fesbuk..ternyata u olls still igtkan aku..aku terharu..
this new york cheese cake make me craving to eat..but aku suruh my husband juz beli 1 slices only..because   
aku tengah diet..logik ke alasan aku..
tak termampu aku nk mkn kek byk2..muak kot..
cukupla sekadar 1 slice make me happy..
tapi aku still lagi igt time kawan-kawan ump celebrate my birthday..aku tak pnh lupekan korang..
byk sgt kenangan aku dengn kwn2 di ump..tapi sekarang aku dah berkeluarga so take time utk tamatkan pelajaran..
time berkawan dengan husband sampai 4 slices die belikan untuk aku..
tapi time tu aku x kisah gemok ke x..hehe..sekarang dah kawen,penampilan wajib dijaga..jom review 4 slices  kek dari secret recipe..
cappucino cheese cake
indulgence cake
choc mud cake
blueberry cheese cake

ha!!! sdpkan..lembut2 je kek nyer..cair dlm mulut..tpi igt mkn byk boleh gmok..akhirnya,thanks utk semua la yg wish..jom g secret recipe..wink wink




20 comments:

  1. sedapnya suma kek tuu..!huhuuuu
    terliuq dh ni ")

    ReplyDelete
  2. aahla... semalam birthday iera...
    perasan ari tu lupa plak nak wish semalam...
    happy belated birthday!!
    nak cake sikit... ^_^

    ReplyDelete
  3. sedappp..nyna suka cake..nak sikit bleh??hihihi

    ReplyDelete
  4. cheseeeeee cakeeee...fvret nina...yum..yumm...bak cikit..:)

    ReplyDelete
  5. folo me back n enjoy your moment on uor blogshop!

    ReplyDelete
  6. baru balik sek.. tengok kek-2 tuh tergugat iman.. ~o~

    ReplyDelete
  7. terus menari-nari cacing dalam perut trngok kek-kek tuu semua.. >.< hehe

    ReplyDelete
  8. hepy besday.
    umm terliur tgk kek-2 di atas.. :)

    ReplyDelete
  9. Happy birthday :D

    tengok kek sedap tu, teringat pasal tyra buat research psal recret recipe..
    :D

    ReplyDelete