Kek Danish Pastry-Murah tapi Sedap

Salam readers!!
aku sebenarnya memang minat gila pada kek..Walau sebenarnya tak boleh makan sangat sebab takut gemuk yg melampau...
Pernah jumpa kek buatan Danish Pastry Centre Sdn Bhd??
Murah je kek ni  1 slice RM2..nampak sedap je ..kek die lembut..suke sgt...yg paling feveret blueberry cheese cake..mmg sedap..cair je dlm mulut...
Rasa dia?? Hummm~ Sedap2! 
Cuma kek dia berat sikit.Bukan macam kek-kek yang kat kedai kek biasa tu.Kek yang kat Secret Recipe, SDS, Season,Lavenda biasanya semua ringan je ala2 sponge cake..Tapi kek kat Danish ni pon ada banyak perisa jugak...
Kalau korang jumpa,cubela!!!
sedap~~~

2 comments:

  1. blueberry cheese cake favourite saya juga... ^_^

    ReplyDelete
  2. Bismillah. jemput makan kek.

    ReplyDelete