Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

now aku nak join segmen Cik Ain ni..Bukan per,time cuti t,mmg aku x update blog maklumla sibuk nak raya..hehe..so jom join..hari ni aku tersangat rajin sbb aku print screen sume syarat2   Cik Ain..Semangat sungguh aku ni..jom check out apa yg cik Ain nak

1) WAJIB untuk FOLLOW blog Ain dan juga LIKE fan page Ain. Kalau ada twitter, boleh la FOLLOW Ain ok.



2) TULIS entry yang bertajuk, "Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!". Then tampal banner tersebut di entry anda. Dan link kan ke blog ini. *copy banner kat bawah ni*


http://3.bp.blogspot.com/-pwJ71Gn9B5M/UIIvUwfW9iI/AAAAAAAADcM/IUMX7RWlsDc/s400/belon.jpg

3) WAJIB PRINTSCREEN jumlah followers anda sekarang dan nyatakan TARGET followers yang anda nak. target followers aku ialah 2000..hehe boleh ker??

4) WAJIB TAG 2 orang rakan bloggers anda. So orang boleh tahu segmen ini ada.aku tag GADIS PENCINTA PINK dan GADIS SPEX
5) HANTAR link korang kat blog cik Ain.bukan blog aku.tarikh tutup segmen 21 november 2012.

25 comments:

  1. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  2. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  3. marilah singgah :)

    http://pencintaorkid.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. dah follow sini...salam perkenalan..

    sudilah follow http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  5. Guten Morgen alle...Datanglaa sini.. segmen sama.. follow laa sini .. saje nk tmbah kawaaann.. ;)

    http://qeifar.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    http://apit555.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    ReplyDelete
  6. singgah!!
    dari segmen yang sama ^____^

    wahai tuan blog yang tersanghezz oshem..jemput bertandang>>
    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  7. salam...done follow...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  9. follow sini,,follower 1327

    dr segmen yg sama

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-follower-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  10. hye ! dr segmen yg same :)

    follow me back :

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama, follow ur blog :)

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  12. dtg singgah dan follow blog ni jugak

    ReplyDelete
  13. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang same . done follow u, do follow me back :)

    ReplyDelete
  15. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  16. Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

    http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  17. Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

    http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  18. follow sini ^^. http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sme. Done follow. follow me back ^^

    http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  20. hye singgah dari segmen yg sama..dah lm follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  21. #1375 singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

    ReplyDelete
  22. Aida dari segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog comel nie :) good luck ok :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  23. datang follow sini dr sgmen yg same :D follow me back yayh ^^
    http://maerahim.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete