Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah

Salam Readers!!!
hari ni aku nak join GA ni..
kalo korang nak join,klik banner ok!!!
Semua syarat aku dah follow,n then aku nak tag Wane  Iqa

Terima kasih kepada semua sponsor:


1. Rantai Silver x1  By Jaja Sutera
2. T-shirt Muslimah x2 By MoonMay Fabulous Close
3. Angry Bird Keychain x3 by Greenpanda
4. Doodle x2 , Topap Maxis x1 by Azzah
4. Simple Long Cardigan Pink , yellow , blue  x3 By FANATIQUE
5. Shawl x1 By Dieya Collection 
-Dieya Collection menjual pelbagai jenis barang yg up to date..cth:
cuba korang teka apa tu?? sekali tengok cam cincin kan..tapi sebenarnya tidak..ia telah diaplikasikan sebagai pendrive..sgt kreatif dan kiut..
sebenarnya banyak lagi barang dia jual..jom terjah sini Dieya Collection >>>
a) kecantikan

b)kesihatan

3)various bag
In sha Allah,sy akan selalu kunjungi page ini sbb berminat dengan agen topup tu..byk sgt yg dia jual teutama tudung 
6. 2 unit brooch for 1 winner by Hotz Mumma-My Blog-mY STORY-My Life
7. Gift box chocolate By Ri Do Ma 
8. Header Awesome * Transparent * x2 & Cursor x2 by Zurah
Berlangsung daripada 30 November 2012
Tamat : 30/12/2012 atau dilambatkan lagi .
Tarikh pengumuman pemenang : 2 Januari 2013 tepat jam 12 Midnight

sebelum mengundurkan diri,ini special 4 Fatin:
Count not the candles,
See the light they give!!!
Count not the years,
but the life you live!!!
wishing you wonderful time ahead!
Happy Birthday!!!



1 comment:

  1. salam perkenalan . tq sudi join.gud luck . jangan lupe laporkan diri untuk cek nombor bertuah awak :)

    http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-giveaway-oh-my-birthday.html

    tarikh pengumuman pemenang : 29/12/12

    ReplyDelete