Rocker untuk puteriku

salam readers!!!..macam2 jenis buaikan sekarang ni..sebagai ibu muda yg bergaya so aku perkenalkan buaian ni utk puteriku..
almaklumla baby ni makin lama makin byk karenah nya..
buai ni lebih praktikal..
kalo jalan jauh boleh ltk baby atasnye..
so xdela nak lenguh2 tangan nak pegang baby..
n then bile balik kampung,senang nak bawak kemana2..
xyah cari tempat nak gantung tali ke ape..
tara!!! ini buainyer..
siap ade bear kecik gantung2 lagi..
itu semua tips utk bayi tidur dengan lena..

3 comments:

  1. cantik..cool utk bayi ni..kan lena bayi tu.hehe

    teriingat teknik pukau kalau tgk bear kecik2 tu bagi bayi.hehehehe

    ReplyDelete
  2. Play gym kan. Huhu. Bestnya jadi ibu. Tahniah awak :)

    ReplyDelete