kasih IBU membawa ke SYURGA

Hai readers!!! entry ni xde kaitan utk celebrate MOTHER'S DAY k..ttp juz utk mengingatkan kpd diri sendiri dan rakan2 betapa kasihnya ibu kepada kita..
masing2 tahu kan ape pengorbanan ibu..so sy x maula cite lebar2 kat blog ni..ni blog sy so sy citer tntg mak sy je
waktu kecik,sy mmg sorg bdk kuat menangis dan mengamuk dan merajuk..xnk pegi tadika dan sekolah..selalu tengking mak bile mak hntr g tadika..tp mak,sggup tggu dpn pintu kls sampai abes waktu belajar..sob..sobb..
beralih ke sekolah rendah plk,sy mmg bdk paling pandai dlm kelas selalu dpt no 1 ttp masalah aku xpndai nak berdikari..nak g tandas pon mls sampai ngs2 kat kls..cikgu ngadu kat mak,mak pon ajr sy jgn thn kalo nak kencing ke ape ke..bkn nye ade hantu pon..haha tu masalah ak iaitu takut hantu..
masuk lak sekolah menengah sy still macam bdk2..pasti menangis melalak kalo mak dah hntr pegi asrama..mak la tempat sy ngadu NAK BALIK UMah!!!..
bile dah berjaya ke METRIK dan U sy mula menghargai emak yg selalu berdoa utk kejayaan sy..
nak KAWEN pon mak restu perkahwinan d usia muda ku..dan sekarang,sy still rindu masakan dan kasih syg seorang ibu
UPDATE TERBARU-sy akn menjadi seorg ibu dan akan melalui detik2 menjadi seorg ibu..
gambar dgn emak( still in my memory) 



uhuk uhuk terbatuk lak,nak ckp jgk sy dapat doodle dr apit dan feeza..thanks korg!!





2 comments:

  1. selamat hari ibu ya bakal ibu! :)

    ReplyDelete
  2. wahh,kawen muda eh?..best best..hehehe... :)

    ReplyDelete