anak PATUNG kertas mencuit MEMORI

salam readers!!!
tadi tengah belek2 fesbuk,ternampak la gambar ni..
hehe..mcm best je kan zaman kanak dulu..xmcm kanak sekarang canggih2 je permainan..
tambahan lak xde ciri2 keselamatan..
sejujurnye ak mmg suke maen bende tu
boleh match2..byk sgt ak beli haritu,,
tp time merajuk dgn mak,abes ak koyak2 kan anak patung kertas tu..
pastu menyesal x sudah..
dulu2 mana mampu nak beli barbie2 ni mcm bdk sekarang..
pastu bile lalu kat kdai toys
syok je tgk barbie doll..
mcm2 rekaan dan comel sgt..siap blh tukar2 baju lg..
fuhh!! tgk gambar kat ats tu..comel sgt kan..
nak 1 boleh x?? wat koleksi..
sekarang dlm tv sampai ade citer barbie
best jgk lyn citer kartun ni..mcm real je dlm life cume dipatungkan shj..
yg x boleh bla,zaman sekarang sume nak makeup macam barbie doll siap ade lens barbie gitu..
adoi macam2 la..yg looks alike tu okla..ni yg melayu nak jd BARBIE yg x thn tu..geli wehhh!!
hehe..lantak korgla yer..minat masing2
mmg comel!!! geram tgk tp tkut nak jumpe org cmni..patung habes!!!
sekian shj..inila dunia BARBIE yg sentiasa di UPDATE


17 comments:

  1. babrie alive tu nme die dakota rose.. die mmg cntik glew sbji mcm brbie.. jelly la, t'ingin nk face cmtu~ btw nice entry.. ^_^

    ReplyDelete
  2. haha . ain kecikekcik dulu suke habis kan duet smate2 nak maen patung krtas 2 . haa . 1 buku tue , 3 posen jaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe murah jer..tp kdg2 cari duit celah2 laci jer:(

      Delete
  3. Teringat sangat patung kertas tuu. Segala koleksi ada. Dahlaa lawa lawa patung tu. Nak beli barbie tak mampu --"

    ReplyDelete
  4. teringat masa dulu2 gak suka main patung kertas sorang2 lam bilik...sweet memory..XD

    ReplyDelete
  5. suka giler men anak patung ketas tu..dari kecik smpai skol menengah dok men agi..heee

    ReplyDelete
  6. As-salam.. Aaa, betol aa tu.. Selalu gak beli, pastu kalau TERBELI yang sama, terus marah-marah sebab nak tengok muka patung kertas yang baru pulak. Hahaha, senget kan ? By the wayy, hai tuan blog.. meh kita kawan meh :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam:..hehe samela kite selagi ades tok baru kat kdai pasti beli:)

      Delete
  7. Ehem-ehem! Diana pun minat benda macam ni even umur dah 19 tahun. Muehehee :3

    ReplyDelete
  8. kita dulu pon slalu main patung kertas tu . dululah , waktu kecik2 . sekolah rendah . skarang ni dah skolah menengah dah takde dak patung kertas tu ... ngeee

    ReplyDelete
  9. hehe , adushh . teringat laa dulu kiera suka beli patung kertas tu . dah laa murah . . hehe

    ReplyDelete