BAWAL BIRU 1ST GIVEAWAY

..arini,aku nak join BAWAL BIRU 1ST GIVEAWAY..
Sape2 yg nk join boleh klik kat sini
tp igt korg dah X BOLEH JOIN pada pukul 11.59 pm hari ini (8APRIL 2012)..

 Untuk sertai,AWAK2  mesti...
1. Buat satu entry ringkas tentang giveaway ini
2. Dalam entry tu mestilah letakkan banner diatas dan link kan ke sini
3. Tag satu atau lebih blogger dan make sure diorang tau
4. Lepastu datang balik sini dan tinggalkan nama dan link entry korang tadi kat Mr Linky widget di bawah
5. Untuk update pasal giveaway ni sila follow blog BAWAL BIRU yer 

Tudung Bawal Printed 
corak boleh pilih di SINI dan SINI

saya nak tag

Kawan2 yg bace entry ni pon bolehla jgk nk join bagi sape gilekan tudung bawal..
lets check it out








5 comments:

  1. terima kasih ye sebab tag eiqa.. :)

    ReplyDelete
  2. good luck,
    kalau ade masa, sila2 lah join giveaway amer yang x seberapa ni


    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete