BERANI BETUL LA BDK2 SKRG NI

Sedutan dari artikel my METRO "LELAKI TARIK KAKAK",mmg buat ak naik hangin 1 bdn...rse takut nk kuar rumah pon ade..kesian kat femly bdk tu..klik sini utk bace artikel....padahal..

artikal terbaru klik sini  mengatakan SITI FATIHAH mengaku tidak lari sebaliknyer mencari ketenangan di rumah boipren nyer...
ape kes??? amboi dah mcm artis ko dik...
sabar2 dgn dunia sekarang...mcm manela ko blh kate ade ketenangan kat umah femly org...nk tenang berzikir la dik...
dgn femly sendiri kan bgus...bile dorg dah xde t,ade ke pemly boipren adik tu nk tlg...xde nyer dik...nk jdkan isteri pon,awk kecik lg..
emo sungguh ak dgn berite ni..

xpyh ckp la xde ketenangan dgn femly sendiri..
bile adik dah kawen sekalipun,adik  akn ase ibu bape jauh sgt2...
time tu la mulela nk igt femly even ade suami sekali pon..
ak bkn ckp sajer,ak dah kawen ak tau la rasenyer...
titik permulaan semuanya bermula dari keluarga...

ak hrp sape2 saje kat luar sane..igtla JANGAN MUDAH MEMPERCAYAI ORG LAIN..ini termasuk peringatan utk diri aku jgak...maaf jika post pagi ini sgt emosi...hehe...

wasalam:)  

31 comments:

  1. remaja sekarang ni makin menjadi2 perangainya...baru kenal dah sanggup ikut lari..haishhh

    ReplyDelete
  2. mula2 baca artikel pasal ni, memang kesian la fikir sebab budak tu kena culik.. alih2 dia sendiri mengaku dia tak kena culik, pegi rumah bf dia.. haha.. kelakar pun ada.. kot ye pun merajuk dengan family ke ape, settle lah dengan family, ni sampai satu Malaysia tau.. kesian family dia.. terlampau ikut perasaan sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kesian kt bdk2 kene culik ni...tp bdk ni mmg nk jd artis kot...

      Delete
  3. heboh sampai semua dah "takut" nak keluar sendirian blh lak propa camni....budak zaman la ni....macam2 hal!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bdk mcm ni mmg ptt kene culik...nk sgt!! amek kau..

      Delete
  4. haha . like your entry . mcm konpem2x jek nk kwen ngn lki tuh . ape brg kn .len kali msok minang la tros kn . hehek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk kawen cmne ...kalo x mampu...mujur umah femly...kalo umah laki tu,,,x ke nayer...jd kes len lak...

      Delete
  5. kesian kt fmly budak ni...bila nafsu mrh menguasai diri jd cmni le...kita kena igt apa2 hal pn fmly juga la tmpt kita brgantung dlm susah & senang...

    ReplyDelete
  6. hmmm dunia dunia. apalahh nak jadi hmmm kesianlahh sikit kat mak tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ade tempat len nk mengadu,mcm tu r jadi nyer..

      Delete
  7. sepak muka dia ramai2. hehe. gurau je. bole pulak dia cakap cenggitu ek? seantero malaya ni risau kan dia taw. haih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite nk sepak?? x tau la femly bdk ni ape tgh wat skrg kt die...pdn muke

      Delete
  8. rasa mcm nak sekeh ja budak ni....gatal...terkongkong konon...mak awak kalau berleter pun,sbb awak tak ikut cakap dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x yah sekeh kak,,sy ase mak die dah tonyoh2 kepale die tu...hehe

      Delete
  9. bercinta tapi tak bawak otak same2 mmg macam ni la jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cinte x slh..tp burukkan name femly yg slh tu...

      Delete
  10. huhu. alahai fatihah.

    p/s: awak dah kawen? mcm tak percaya. huhu

    ReplyDelete
  11. ni bkn berani namanya, tapi ..b.a.n.g.a.n.g kena ejakan pada dia tiap2 pagi patutnya. ketenangan dgn mengambil wudu' & menghadap DIA bukan 'sidia'

    ReplyDelete
  12. memang berhangin cerite pasal budak ni..orang dok risau kot2 kene culi upernyer dok lari ngan bfwen..peerrhh....memang panas hati jer dibuatnyer..tak paham kan ngan budak2 zaman sekarang..berani betul...!!

    ReplyDelete
  13. kite kecik2 dulu..lari jugak..tpi xde la ikut pegi rmh boipren..takat lari pi kat paya blkg rmh jer..smbl pluk bntl bucuk.. :)
    hehe..
    bebudak skrg mmg suka wt bnda x pk baik buruk..

    ReplyDelete
  14. eeyy.. berani ye budak tu..
    kesian family dia.

    btw, tq coz melawat blog eiqa..
    eiqa follow!!!

    ReplyDelete
  15. tak faham kan...

    baru kecik-kecik sanggup belakangkan keluarga..

    kesian family tanggung malu.. haihhhh :(

    ReplyDelete
  16. kesian sgt kt mak ayah dia....nanges2 anak hilang,tp anak buat2 kena culik..boleh pulak gitu,adoi...

    ReplyDelete