BERGUMBIRA MENJADI FASI DI SK CHEMOMOI TRIANG PAHANG

Ai kwn2 blogger !!! Korg sht x??? ak arap cht2 semenyer
mcm besela ak nk citer pasal pengalaman aku time ujung minggu
org len sbuk dok dating,tp ak?? 
Membuat jasa di sekolah cemomoi..hehe
comel name cemomoi tu kn???
Ok2,ak bertolak dr ump lebih kurg pkul 3 n sampai d cemomoi jam 7 ptg
sgt lamepnt nk menunggu
kami bermalam di kuartes guru..
sgt selesa k rumahnye
I like sgt2..after rehat2,mlm tu kami dijemput utk makan kenduri di 
salah sebuah rumah di kawasan tu r
ak pon besiap la..pkai bju kurung dgn selendang nye..
TUAN BELOG IN PINK:)
wah2,tempat org la katakan..imej kene jge bahAfter siap2 mkn,kami sempat berposing di pelamin anganku musnah..cntik teme itam putih
simple but nice.. .
after that kami pulang ke rumah n rehat2 n tido...
Pg sabtu yg indah dan sejuk,
dgn agk malasnye ak bgn mandi n siapkan diri utk ke sekolah utk motivate student2 UPSR


peserta seramai area 70 agk rmai..
tp ku lalui dgn tenang melayan karenah adik2 yg nkal ni

sabau jela.....gambar kt atas ni grup ak...
1 peace!!!

after tamat penyampai adiah,
kami bergambar beramai2
Kami pulang ke UMP jam 7pm n sampai di UMP jam 11 pm
sgt seronok pengalaman di sk chemomoi..
i wish to all my adik2 got 5A in UPSR
insya ALLAH

3 comments:

  1. waa... cumel tu sbb ada gambar dja.. lalalallaa~~ (^_^)

    ReplyDelete
  2. ni blog akak eira eh??jumpe secara x sengaja..sy murid sk chemomoi,,da follow blog akak..t akak follow sy blik ye~peace*-~sy group boboiboy

    ReplyDelete
  3. bebudak cemomoi pon cumel,kan?

    ReplyDelete