BERAKHIRNYE HARI SUAI KENAL UMP

Selesai sudah HARI SUAI KENAL umpbersyukur sgt2penat?? Sgtla penat yetp anggap je dugaan
HSK ni utk student diploma sahaja..mahasiswa yg mendaftar seramai 504 org..
mereke hanya mengambil kursus short sem shj..
program yg ditawarkan hanya MEKANIKAL,ELEKTRIKAL,AWAM,KIMIA dan KOMPUTER
Tp as a UNIVERSITI KEJURUTERAAN so siswa sgtla ramai berbanding siswi..
ini bukan masalah bg aku
skill communication yg pentingxde nye nk control cun ke,tercover2
euwww not me
Even bg aku amat sukar utk  mengikut tatacara pemakaian UMP,tpi aku akur jgk
Pada 1 JUN mahasiswa mendaftar di kompleks sukan..ak sbg promoter so mempromot karnival jualan..
Yg x tahan nye,seme parents tanye aku tntg UMP ..adoyai,mujur la ak tau jgkla selok belok UMP ni,..

BERSEDIA UTK BERTUGAS
Pendaftaran berjalan dgn lancarpada sebelah mlm,taklimat kolej kediaman diadakan,,ak as fasi,mengawal mahasiswa jela
Pada 2 JUN, program UNIVERSITY TOUR dijalankanak menjage cek point di makmal awam..serba ringkas ak menerangkan kpd merekaprogram ni dilangsungkan di pekan dan gambang..program tamat pada jam 5 ptg.. pada sebelah mlm,talimat perpustakaan dan e-com..fasi2 dan mahasiswa sgt letih pada  mlm tu coz sehari suntuk kami tour seluruh UMP PEKAN DAN GAMBANG..
For the las day 3 JUN, sesi fotografi dijalankan..xde masalah disitu
pada sebelah ptg,kami bersenam robik beramai2 bersama NAIB CANSELOR UMP iaitu Professor Dato’ Dr Daing Nasir Ibrahimwah2 sgt seronokI like..


PROF SAKIT PINGGANG AFTER BERSENAM BUT STILL SENYUM
Pada sebelah mlm sesi ice-breakingak pon x taula knp sesi tu dibuat ari terakhirtp papehal kami Berjaya melaksanakan HSK dgn jayanya..

Skrg mood aku ialah,tgh tggu foto2 dari GERAK KERJA hingga TAMAT HSK..
MAHASISWA UMP!!! DISIPLIN,BERANI,CERIA!!!!

4 comments:

  1. bestnya!hm rindu semua kenangan kat ump

    senyum O.o

    ReplyDelete
  2. Tlg cari sorg bdk UMP. Nma dia MOZA. Dia bdk chemical. 3rd year.. kalo jmpa gtau ek. hehe.

    ReplyDelete